top of page

Anne Mette Tilsted Hansen

Er Århus Brass Bands faste bandtrainer. 
Hun er uddannet trompetist fra Det Jyske Musikkonservatorium.
Anne Mette spiller til daglig i Prinsens Musikkorps, hvor flugelhornet er det foretrukne instrument. Anne Mette kommer oprindelig fra Thisted og har beskæftiget sig med brass band i mange år. Hun er medstifter af Nordvestjysk Brass Band, Generalsekretær i Dansk Amatør Orkesterforbund og til AAMUK i 2018 modtog hun Herbert Møller-prisen, en pris der gives til personer som har gjort noget ganske særligt for dansk brass band. Anne Mette har de seneste år været med til at hive en del pokaler med hjem til Århus Brass Band.

Anne Mette.jpg

Stig Mærsk
 
Efter 3 års studier på Det Jyske Musikkonservatorium hos Professor Kristian Steenstrup efterfulgt af en periode som freelance trompetist hos orkestre som Livgardens Musikkorps, Slesvigske Musikkorps og Aarhus Symfoniorkester, flyttede Stig til England for at forfølge sin drøm om et liv som brass band dirigent.
Stig skrev dansk brass band historie da han – som den første danske dirigent nogensinde – kvalificerede sig til National Finals of Great Britain, afholdt i Royal Albert Hall i London. Stig og familien flyttede hjem til Danmark I 2022, hvor Stig vandt stillingen som militær dirigent i Slesvigske Musikkorps.
 

Stig Mærsk 2.png
bottom of page